Hey! 

 

Jullie gaan trouwen! Super gaaf en nu zijn jullie op zoek naar een fotograaf om jullie bruiloft vast te leggen. 

Ik zou het als een eer beschouwen wanneer ik die fotograaf zou mogen zijn. 

Iedere bruiloft is uniek en ik geniet dan ook van elk moment. Met mijn foto's leg ik deze dag voor jullie op een onvergetelijke manier vast. 

 

 

Het tarief voor een trouwreportage begint al bij € 800,- voor 4 aaneengesloten uur fotografie. Nieuwsgierig? Vraag geheel vrijblijvend via de contactpagina mijn trouwbrochure aan! 

 

Ik hoor heel graag van jullie! 

FAQ

 

  • Wat is inbegrepen in de pakketprijs? Een heleboel! Een intakegesprek bij jullie thuis, voorbereidingen, fotografie, minimaal 40 uur nabewerking, usb, tips&tricks voor de voorbereidingen EN voor de dag zelf, BTW en mijn enthousiasme. 
  • Welke apparatuur gebruik je? Ik fotografeer met professionele apparatuur van Canon. Ik gebruik altijd twee camera's en schrijf de foto's op dubbele fotokaartjes weg die ik tussentijds ook nog eens back up. Op deze manier probeer ik te voorkomen dat er foto's verloren gaan. 
  • Kan er nog iets aan de prijs gedaan worden? Nee, sorry, ik geef geen korting. Ik vind het belangrijk om kwaliteit en service te bieden. Ik besteed veel aandacht aan het gehele proces waaronder de voorbereiding, het fotograferen, de selectie en nabewerking (ruim 40! uur) en het afleveren van de foto's. 
  • Wanneer kunnen wij onze foto's verwachten? Binnen een week krijgen jullie online een sneak preview. Het duurt vier tot zes weken na jullie bruiloft voordat jullie het concept album en de foto's via de online gallery ontvangen. 
  • Zijn er nog andere albums waar we uit kunnen kiezen? Bij elke reportage is een album inbegrepen. Een groter album of het gebruik van andere materialen is uiteraard mogelijk. Tijdens het intakegesprek leg ik dit allemaal uit. 
  • Is er een tweede fotograaf aanwezig? Of een videograaf? Of kunnen er drone beelden gemaakt worden?  Dit is mogelijk. Vraag hiernaar!