HONDENFOTOGRAFIE

Ik heb een zwak voor honden, die toetjes, die uitdrukkingen....geweldig! 

 

Zelf ben ik eigenaar van een duitse herder Sky en haar twee puppies Kees en Nina. Inmiddels zijn de kleine pupsels niet klein meer....maar hebben we nu drie ontzettend lieve, leuke "monsters".

Deze wildebrassen hebben me wel geleerd om geduldig te zijn met fotograferen.....geduld....rust.....dat zijn hele belangrijke kenmerken van een hondenfotograaf. Honden zet je "niet even zomaar weg" nee dat kost tijd. Deze tijd steek ik met liefde in deze vorm van fotografie. 

 

Mijn passie voor fotografie en liefde voor honden uiten zich in mijn foto's. 

 

Iedere hond is uniek, qua uiterlijk maar zeker ook qua karakter. En juist dat unieke karakter van uw hond probeer ik in mijn foto's vast te leggen. Of uw hond nu jong is of oud....foto's zijn altijd een dierbare herinnering! 

 

Voor hondenfotografie kunnen we lekker naar buiten gaan om de mooiste momenten van uw trouwe viervoeter vast te leggen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden! Wat denkt u van een mooi studioportret van uw hond? Of van u samen? 

 

Prijs voor 1 hond: € 125,- gefotografeerd op een buitenlocatie (vraag naar het tarief voor een studioportret). Fotosessie duurt 1 1/2 uur. Voor dit tarief krijgt u drie professionele en unieke foto's digitaal aangeleverd in hoge resolutie in een online album. U kunt zelf uw keuze maken uit vijf foto's. Maximaal twee honden van dezelfde eigenaar.