Let's meet!

Even voorstellen: 

Hey! Ik ben Miranda, parttime register podoloog en parttime fotograaf. Doordat ik als zzp'er werk, kan ik mijn tijd goed zelf indelen en optimaal genieten van beide werkzaamheden. 

Samen met mijn man Ruud en drie Duitse herders en een aantal lieve poezebeesten woon ik in Bergen op Zoom. Fotografie was altijd al mijn passie. Een aantal jaar geleden heb ik besloten om van mijn passie ook mijn parttime werk te maken. Ik houd niet van half werk en heb het Vakdiploma Fotografie van de Fotovakschool Rotterdam behaald. Nu was er geen houden meer aan en heeft het fotografie-virus me totaal in haar greep. 

Mijn foto's kenmerken zich door een natuurlijke uitstraling. Ik hou van betekenisvolle en sfeervolle momenten. Het is mijn taak om jullie een goed en ontspannen gevoel te geven tijdens de shoot, op deze manier creëer ik de beelden waarop je staat zoals je echt bent en dat is altijd de mooiste versie van jezelf. 

Wat is mijn grootste uitdaging?  Het onopvallend vastleggen van de mooiste fotomomentjes. Mijn doel is niet om alledaagse plaatjes te maken, maar om foto's te maken die een glimlach op je gezicht toveren en de vraag oproepen: "Huh? Wanneer heeft ze dit vastgelegd?!"

 Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!