FOR THE MOMENTS YOU LOVE.......

BRUIDSFOTOGRAFIE

 

Voor mij is fotografie het vangen van emoties, momenten, connecties en sfeer in beelden die je voor de rest van je leven kan koesteren. Door altijd met een second shooter te werken, missen wij geen moment van jullie trouwdag en worden ook de kleine onderonsjes en intieme momentjes onopgemerkt vastgelegd. Dit alles gebeurt in een ongedwongen en niet geposeerde sfeer. Zo krijgen jullie de meest "natuurlijke" foto's van jullie mooiste dag! 


Zijn jullie nog niet aan trouwen toe? 

 

Boek een loveshoot!

 

Krijgen jullie een kindje?

 

Boek een zwangerschapsshoot! 

 

 

OR THE MOMENTS YOU SAY GOODBYE

 

AFSCHEIDSFOTOGRAFIE

 

 

Als afscheidsfotograaf leg ik  de liefdevolle momenten tijdens een uitvaart vast. Dit gebeurt onopvallend en geheel naar jullie wens. 

 

Afscheidsfotografie is niet het eerste waar je aan denkt bij een afscheid. Toch hoor ik keer op keer dat het erg fijn is om foto’s terug te zien.

Je zit in de overlevingsmodus en alles om je heen staat stil. Achteraf kun je niet zeggen wie er geweest is.....of die mooie erehaag is totaal aan je voorbij gegaan. De gemaakte foto's geven  troost en steun en helpen bij het omgaan met het verlies. 

 

Veel van de zaken die geregeld moeten worden, zijn er later niet meer: de bloemen, de auto, de kist, enz.

 

De foto’s zorgen ervoor dat alles wat je met liefde hebt geregeld, zichtbaar blijft.

 

Vaak hoor ik achteraf dat ik momenten heb vastgelegd die men zich niet meer kan herinneren of die men helemaal niet gezien kan hebben omdat je als nabestaanden vooraan zit.

 

Als er kinderen bij de uitvaart betrokken zijn dan is het heel fijn als zij later de foto’s terug kunnen kijken. Misschien zijn ze nu nog op een leeftijd waardoor ze hier later niet veel herinneringen meer aan hebben. Ook leent het fotoalbum er zich makkelijk voor om vragen te beantwoorden.